Koning fiets!

Spijtig voor de mensen die van Baal centrum tot Tremelo centrum langs de Baalsebaan wonen en dit op een brede band. Trillingen in huis en enorm rolgeluid van de Baalse(betonbaan). Slechte keuze geweest van het gemeentebestuur van 40 jaar geleden.

Voor het leefmilieu en zo voor de mensen is dit heel belangrijk. Tegenwoordig kan de beton gefreest worden en daarna een laagje asfalt en het is een verschil van dag en nacht. Wat betreft ook de Baalsebaan zou er ook een zebrapad mogen komen waar er een bushalte is. Waar er straatlampen zijn ter hoogte van de zijbanen die uitkomen op de Baalsebaan die lampen voorzien met een ampoul met wit licht zodat de hardrijders meer bewust worden dat ze niet op een autostrade zijn. En als ik nog een vergelijking mag doen met de Baalsebaan en met een harde biefstuk ? Ge kunt er langer op bijten maar het is niet goed.
Reacties
  • Tony A

    ongeveer 2 jaren geleden

    Het heeft allemaal ook te maken met overdreven snelheid en een toename aan zwaar verkeer. Er zijn dringend verkeersremmers nodig, veilige fietspaden en oversteekplaatsen. Kortom een visie op mobiliteit. Tremelo is ondertussen een transitlocatie voor zwaar verkeer en particulieren die de files met de Waze app proberen te vermijden.